Game Event 42

Vi dyrker computerspil ‘All night long’, fra kl. 19 til 08 med opsætning fra kl. 16. Vores LAN-party foregår både på PCere og konsoller

FOKUS-SPIL: Battlefield V
Hver gang har vi et – eller flere – fokus spil. Nogle gange er fokusspillet et gratis-spil. Andre gange er det et spil som Game Crew mener har helt særlige kvaliteter, og som vi derfor opfordrer til at man selv investerer i.
Denne gang kigger på FPS’en Battlefield 5. Spillet er ikke udkommet endnu så vi finder ud af sammen under eventet, om vi kan lave officielle aktiviteter omkring spillet

‘B.Y.O.PC’
Tag også din gamer-pc med: Hvis du ikke medbringer egen pc så kan vi ikke garantere at du kan få spille-tid; især ikke i de første timer af eventet (= cirka frem til kl. 1 om natten)

Vores event omfatter
– Sund og gratis natmad
– League of Legends med Ungecentrets eSport-elever
– Turneringer og præmier

FORPLEJNING
Der vil blive serveret simpel og sund natmad i løbet af natten.
Ved tidligere Game Events har mange deltagere købt sig til (sen) aftensmad i Albertslund Centret.
Arrangementet er alkoholfrit og generelt værdsætter skolen sund livsstil.

Der vil være gratis kaffe og te.

ÅBNINGSTIDER
Dørene åbnes fredag kl. 16. Crew’et og hjælpere er her fra kl. 16 for at ordne praktiske og tekniske ting. Men det sjove starter altså først kl. 19. Hvis du har grej at sætte op, eller hvis du vil hjælpe med opsætningen, så fortæl det til en i Game Crew’et.
Game Event varer til kl. 08 lørdag morgen. Efter klokken 08 foretager vi den sidste oprydning. ‘Game Crew’ er MEGET taknemmelige for de, der hjælper med morgenoprydningen. Det giver os ekstra lyst til at lave flere events for Lundens bedste unge.

INDGANG
Game Event foregår i centrets underetage. Centrets yderdøre låses derfor i nattetimerne. Hvis du møder en låst dør, så kommer du ind ved at banke på ruden/ ringe til en af de deltagere som du kender.
Indgang er gennem centrets have.

PCERE OG TEKNIK
Vi opfordrer kraftigt til at du medbringer egen Pc, om den så er bærbar eller stationær. Multiplayer foregår bedst på vores kablede netværk, men vi har dog også et rigtig godt trådløst netværk.
Centret har switches og netværkskabler
Det er også i begrænset omfang muligt at tage en stationær pc uden skærm med; du kan så midlertidigt koble denne stationære til centrets skærm. Vi har et meget begrænset antal skærme, så det er altså bedst hvis du også selv tager din egen skærm med.

Crew er tilstede fra kl. 16 til at hjælpe dig med opsætningen. Du kan også benytte Facebook til at fortælle os, at du ønsker at komme tidligere.

Vi nævner lige endnu en gang: Vi er meget taknemmelige for de af jer der hjælper os med oprydningen om morgenen – det betyder meget for os.

KONSOLLER OG CONTROLLERE
Crewet værdsætter hvis du på Facebook fortæller os, at du planlægger at medbringe en konsol, eks. XboxOne eller PS4.
Centret har dags dato 1 Xbox360 samt 1 Wii. Resten af konsol-‘parken’ har deltagere altså med. Skriv meget gerne på Facebook , hvis du kan (og vil) medbringe _controllere_ til en eller flere af de forskellige konsoller.
Centret kan selv dags dato tilbyde Battlefield 3, Battlefield 2 samt CS 1.6. Det er muligt at installere gratis spil som f.eks. League of Legends på centrets gamer-stationære.
Det er muligt at hente sine egne Steam/ Origin/ battle.net- spil ned på skolens stationære.
Vi har en del skærme med HDMI-indgang som du kan låne. Husk at medbringe HDMI-kabel

Det er muligt at få låst alt grej inde ‘for weekenden’; således er det muligt at hente sit medbragte grej hjem i hverdagene efter Game Event, i centrets åbningstid.
I (det meget usandsynlige) tilfælde af defekter/ tyveri mv. dækker deltageres egen forsikring.
Der er selvfølgelig mulighed for at trække frisk luft udendørs, samt generelt at forlade centrets område.

VIL DU VIDE MERE?
Spørgsmål om Game Events som stilles til Ungecentret og Gaming Albertslund på Facebook vil blive besvaret hurtigst muligt.

Kontakt os for mere info om Game event 42